O nama

Od

1998.

Naša priča

Priča o našoj kuhinji počinje na obroncima Južnog Kučaja, daleko od industrijskih postrojenja i urbanih naselja, tamo gde u okruženju netaknute prirode pasu ovce i goveda sa naše farme na Samanjcu. Ovaj stočni fond, umatičen i pod stalnim nadzorom stručnjaka, predstavlja osnovu naše sirovinske baze za ono što stiže za vaš sto i na vaš tanjir: zdravo, majstorski pripremljeno i neodoljivo ukusno.
Drugi deo ove baze čine naši provereni dobavljači: uvek sveže i najkvalitetnije povrće, voće, riba, začini koji prave razliku…
Ako bismo u par reči opisivali naš gastronomski portfolio, možda to najbolje čini napis iznad ulaza: RESTORAN DOMAĆE KUHINJE. Ili, ukoliko bismo sledili redosled dnevnih obroka, za svakog našeg gosta našlo bi se ponešto: slani ili slatki doručak sa svežim pecivima, namazima, sirevima i sl, topla i hladna predjela, čorbe, variva i kuvana jela, bogata ponuda roštiljskog mesa, jela po porudžbini, riblji specijaliteti, pice… Naša teletina i jagnjetina ispod sača, koji čitavog dana održava svežinu, sočnost i temperaturu mesa prpremljenog sa povrćem, postali su naš zaštitni znak, razlog zbog kojeg poslovni ljudi prekidaju putovanja i svoj rad da bi upravo ovde obedovali. Naravno, tu su brojne i raznovrsne salate i prilozi koji gastronomski doživljaj čine potpunim, baš kao i dezerti. Naša karta pića pokriva gotovo sve što i najprobirljiviji konzument može da poželi: od toplih napitaka, gaziranih i nagaziranih sokova, preko aperitiva i likera, sve do kvalitetnih vina iz najpoznatijih domaćih vinarija.
U našem restoranu osećate se prijatno, jer o vašim željama brinu najbolji kuvari,
diskretno i ljubazno osoblje. Gostima je na raspolaganju lobi sa 60 mesta, kao i letnja bašta sa 20 mesta. Naše radno vreme je SVAKOG DANA od 7 do 23 časa.
U slučaju potrebe da vi budete domaćini nekog okupljanja sa većim brojem zvanica, na raspolaganju su vam naše svečane sale iznad Restorana Mihajlović (150 mesta), kao i u zgradi MBC kod bivše štofare u Paraćinu (450 + 150).